قدیمی ترین حمام شهر با ۱۳۰ سال قدمت در حال تخریب

حمام محله پایین در سالهای ۱۲۵۸ الی ۱۲۶۰هجری شمسی (۱۳۰۲ الی ۱۳۰۴ هجری قمری) مقارن با سلطنت ناصرالدین شاه،در میانده در جوار مسجد جامع شهر ساخته شده است. این حمام از شمال به محله بابا پیر ، از غرب به محله گارامزگی ، از جنوب به بابا شمس الدین و کوچه رنگرزها و از شرق به محله اربابی ها و امامزاده عبدالمومن منتهی می شده است.
معماران و استاد بنّاهای حبیب آبادی طراحی و ساخت این حمام را برعهده داشته اند و تمام مصالح آن از جمله : گچ ، آجر و آهک با احشام از اطراف آورده می شده است و ماده ای سوختنی به نام مجو (میجو) از اطراف شهر و گیاه جاج را از شهر قمشجه (کمشچه امروزی) برای گرم کردن آب آن می آورده اند.
هم اکنون این بناى گرانبها فاقد استفاده و در حال تخریب است ، امید است با همت میراث فرهنگی و شهرداری و حرکت فرهنگ دوستان در حفظ این بنا اقدام موثر صورت پذیرد و این سرمایه که بدون تردید بخشی از هویت و شناسنامه ی شهر است برای شهروندان و آیندگان پایدار بماند.
افزودن دیدگاه جدید